Domov sipka Recepty sipka mäso sipkaEtli kuru fasulye – Turecký jahňací guláš s fazuľou

Recepty

Etli kuru fasulye – Turecký jahňací guláš s fazuľou

18. 08. 2011, 13:22

Potrebujeme

bielu fazuľu, jahňacie mäso nakrájané na kocky /môže byť aj hovädzie/, olivový olej, nakrájanú cibuľu, nakrájané paradajky /môžu byť aj v plechovke/, nakrájanú papriku, soľ, mleté čierne korenie

Postup

Fazuľu namočíme /min.12 hodín/, opláchneme a dáme variť /asi 30 minút/. V hrnci zohrejeme olej, orestujeme cibuľu. Pridáme mäso, paradajky, papriku, soľ, mleté korenie a dusíme. Keď je mäso mäkké pridáme fazuľu a ešte chvíľu povaríme. Podávame s ryžou.

Ste 872007. návštevník

Copyright © 2010 GurmanTravel.sk | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga