Domov sipka Recepty sipka zelenina sipkaSaksuka – baklažán s paradajkami

Recepty

Saksuka – baklažán s paradajkami

18. 08. 2011, 13:26

Potrebujeme

na kocky nakrájaný baklažán, nakrájané papriky, nakrájané paradajky, paradajkový pretlak, jemne nakrájaný cesnak, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, tymián

Postup

Nakrájaný baklažán osolíme a necháme pustiť vodu, osušíme. Zohrejeme olivový olej. Pridáme baklažán, papriku, paradajky, tymián a varíme na miernom ohni, kým sa nezačnú rozpadávať. Pridáme paradajkový pretlak, cesnak, dochutíme soľou a korením. Povaríme asi 5 minút. Podávame vychladnuté s bielym jogurtom a chlebom. Môžeme pridať zemiaky alebo cuketu.

Ste 574424. návštevník

Copyright © 2010 GurmanTravel.sk | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga