Domov sipka Recepty sipka ryby sipkaDusená chobotnica s oreganom a feniklom

Recepty

Dusená chobotnica s oreganom a feniklom

09. 08. 2011, 11:57

Potrebujeme

chobotnicu, olivový olej, najemno nakrájanú cibuľu, nasekaný fenikel, bobkový list, zemiaky, oregano, najemno nakrájané paradajky

Postup

Chobotnicu umyjeme, nakrájame na kúsky a vložíme do hrnca. Varíme, pokiaľ sa jej voda nevyparí a až potom nalejeme olej. Keď je olej horúci, pridáme cibuľu, fenikel, zemiaky, nakrájané paradajky, bobkový list, trošku soli (chobotnica nepotrebuje veľa soli), okoreníme, ochutíme oreganom a zalejeme vodou. Varíme pomaly, pokiaľ omáčka nezhustne a chobotnica nezmäkne.

Ste 871577. návštevník

Copyright © 2010 GurmanTravel.sk | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga