Domov sipka Recepty sipka mäso sipkaKozľacie mäso v paradajkovej omáčke s bylinkami

Recepty

Kozľacie mäso v paradajkovej omáčke s bylinkami

10. 08. 2011, 12:09

Potrebujeme

naporcované kozľacie mäso, nakrájanú cibuľu, nakrájaný cesnak, olivový olej, červené víno, najemno nakrájané paradajky, bylinky /tymián, rozmarín, bobkový list, petržlenová vňať/, soľ, mleté čierne korenie

Postup

Na panvici rozpálime olivový olej, osmažíme na ňom cibuľu, cesnak a mäso. Prilejeme víno, podlejeme vodou, aby bolo mäso zaliate a varíme asi 1 hodinu. Pridáme paradajky, ochutíme bylinkami, osolíme a okoreníme. Varíme pomaly, pokiaľ kozľacina nezmäkne a omáčka nezhustne.

Ste 711030. návštevník

Copyright © 2010 GurmanTravel.sk | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga