Domov sipka Recepty sipka mäso sipkakrálik so šalviou a hroznom

Recepty

králik so šalviou a hroznom

09. 08. 2011, 14:55

Potrebujeme

králika, olivový olej, nakrájanú cibuľu, biele víno, šalviu, citrónovú šťavu, hrozno, soľ, mleté čierne korenie

Postup

Králika umyjeme a nakrájame na porcie a na horúcom oleji ho osmažíme zo všetkých strán dohneda. Pridáme cibuľu, osmažíme a zalejeme vínom. Ochutíme šalviou, soľou a korením, rajnicu prikryjeme a pomaly dusíme domäkka.
Králika vyberieme pomocou dierkovanej naberačky a do omáčky prilejeme citrónovú šťavu a pridáme hrozno. Pomaly varíme 3-4 minúty, nakoniec omáčku vylejeme na porcie mäsa.

Ste 745633. návštevník

Copyright © 2010 GurmanTravel.sk | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga