Domov sipka Recepty sipka mäso sipkaMäso s baklažánom a bylinkami

Recepty

Mäso s baklažánom a bylinkami

10. 08. 2011, 12:05

Potrebujeme

mäso /jahňacie, bravčové, teľacie/, olivový olej, nakrájanú cibuľu, baklažán, tymián, saturejku, rozmarín, kôpor, nakrájané paradajky, soľ, mleté čierne korenie

Postup

Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Na panvici rozpálime olej a mäso na ňom dohneda osmažíme. Podlejeme vodou a pomaly dusíme asi 1 hodinu.
Na druhej panvici rozpálime zvyšný olej, osmažíme na ňom cibuľu a baklažán niekoľko minút.
Pridáme paradajky a obsah panvice vysypeme do panvice z mäsom. Zmes ochutíme bylinkami, osolíme a okoreníme, opatrne premiešavame a dusíme ďalších 10-15 minút.

Ste 711012. návštevník

Copyright © 2010 GurmanTravel.sk | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga