Najnovšie
Nikuldenski sharan – Bulharský pečený a plnený kapor
18. 08. 2011ryby
Tarator – Bulharská uhorkovo – jogurtová polievka
18. 08. 2011ostatné
Mercimek curbas – Turecká šošovicová polievka
18. 08. 2011ostatné
Dusené hovädzie mäso s okrou
18. 08. 2011mäso
Ezme
18. 08. 2011ostatné
Falafel – obľúbený fast food na Strednom východe
18. 08. 2011ostatné
Recepty
Pečená ryba s rozmarínom
09. 08. 2011, 09:45Potrebujeme
ryby /čo zoženieme/, nakrájanú cibuľu, olivový olej, najemno nakrájaný cesnak, nakrájané paradajky, ocot, rozmarín, soľ, mleté čierne koreniePostup
Cibuľu osmažíme na oleji, pridáme cesnak, paradajky, ocot a rozmarín. Varíme 10 minút.Rybu položíme do olejom vymastenej misy na pečenie, prelejeme ju vopred pripravenou omáčkou, vložíme do rúry a pečieme asi 50 minút.