Domov sipka Varenie pod orechom sipka Zelenina vo vínovom cestíčku

Varenie pod orechom

Zelenina vo vínovom cestíčku

01. 03. 2015, 10:04

Postup

Je leto, čas rodinných a priateľských stretnutí, preto ponúkam ideálne pohostenie pre letnú garden party.
ZELENINA VO VÍNOVOM CESTÍČKU
Vínové cestíčko - rozmiešame vajíčka, víno, soľ, múku a červenú papriku. Na jeden karfiol, brokolicu a baklažán tri vajíčka, 1 dcl bieleho vína, múky toľko aby cestíčko bolo husté tak, že keď do neho dáte prst, tak sa na ňom udržalo. Zeleninu /karfiol, brokolicu, baklažán/ nakrájame na rôzne tvary, lepšie to pri podávaní vyzerá. Obalíme v cestíčku, dáme vyprážať, buď na panvici alebo vo fritéze. Podávame s opečenými zemiakmi v šupke, s rozmarínom a jarnou cibuľkou. K tomu jednoduchý paradajkový šalát - paradajky nakrájame, pridáme čierne olivy, jarnú cibuľku, osolíme, pokvapkáme olivovým olejom a vinným octom, zľahka premiešame.
Dva dipy:
1. biely bio jogurt, mäta, soľ, citrónová šťava, olivový olej
2. biely bio jogurt, pikantná severoafrická pasta Harissa
A hostia môžu začať chodiť.
DOBRÚ CHUŤ

Ste 711043. návštevník

Copyright © 2010 GurmanTravel.sk | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga