Najnovšie
18. 08. 2011ryby
18. 08. 2011ostatné
18. 08. 2011ostatné
18. 08. 2011mäso
18. 08. 2011ostatné
18. 08. 2011ostatné
Recepty
Grilovaná zelenina s bylinkami
08. 08. 2011, 12:01
Potrebujeme
paradajky, baklažán, zelené papriky, špargľu, cibuľu, hríby, cuketu, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, bylinky /petržlenová vňať, mäta, oregano, bazalka/ Postup
Zeleninu umyjeme a nakrájame na stredne veľké plátky. Zo špargle odstránime iba jej vláknitú časť. V miske vymiešame olej s bylinkami, pridáme tam zeleninu a necháme 2 hodiny marinovať. Počas marinovania je potrebné zeleninu obrátiť, aby každá jej časť získala príchuť. Potom ju z marinády vyberieme, osolíme, položíme na ražeň a grilujeme. Počas grilovania zeleninu marinádou natierame. Podávame na tanier obloženom listami bylín, zeleninu okoreníme.